Als het iets lekkerder mag zijn..

Barbecueën in Hillegom met Baaij Catering

Barbecue in Hillegom

Baaij Catering kan uw gehele barbecue in Hillegom verzorgen. Wij betrekken al ons vlees en vis uit onze eigen winkels, Baaij-Meat.nl en Baaij-Fish.nl aan de kanaalstraat in Lisse. Van barbecueworsten uit eigen worstmakerij, tot de mooiste zalm en garnalenspiesen. Alles is dagvers!

Barbecue in Hillegom voor grote groepen

Een barbecue voor een grote groep kan flink wat tijd in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van tafels, borden, bestek, bereiden van vlees en vis en natuurlijk de afwas. Gelukkig is dit niet meer nodig. Met onze barbecue service wordt samen eten een feest. Je kunt alles direct op de barbecue leggen en dat betekent: meer tijd voor je vrienden, familie of collega's. Ook kunnen wij een barbecue kok voor u regelen. Zo wordt barbecueën in Hillegom een feest!

Barbecue in Hillegom

Vele soorten vlees en vis op uw barbecue in Hillegom

Het assortiment bevat een breed scala aan soorten vlees en vis. Zo kan u voor iedere gelegenheid uw gasten steeds voorzien van een unieke samenstelling aan barbecue vlees en barbecue vis in Hillegom.

Barbecue in Hillegom

Barbecue in Hillegom, ook voor kinderen

Wij hebben vooraf samengestelde barbecuepakketten voor kinderen, maar ook voor de echte vlees- en visliefhebbers onder ons is er meer dan genoeg keus. Maar ook als u liever zelf uw barbecue samenstelt kunt u kiezen uit onze barbecue producten. Omdat wij zelf ons vlees en vis verwerken is alles mogelijk

Barbecue catering bestellen in Hillegom

Als u een heerlijk en complete barbecue wilt geven in Hillegom, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Baaij Catering kan uw complete barbecue catering in Hillegom verzorgen. Zelfs een warmhoudpan voor de satésaus is mogelijk. U hoeft zelf alleen nog te zorgen voor uw gasten! Naast barbecue catering hebben wij ook een eigen partyverhuur. Wilt u borden, bestek, tafels, stoelen of een compleet ingerichte tent in Hillegom? Alles is mogelijk!

IS UW INTERESSE GEWEKT? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM UW WENSEN TE BESPREKEN!

Wij zien het als een uitdaging om uw exclusieve persoonlijke wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Heeft u interesse in één van onze arragementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kunt u doen door contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. 

 

 

 

BAAIJ CATERING VOOR AL UW CULINAIRE HOOGTEPUNTEN

Wij zijn voor u de cateringspecialist in zowel organisatie als de verzorging van alle privé en zakelijke evenementen op locatie. Wat u ook wenst, een romantisch samenzijn in een kleine kring of een zakelijk ontvangst voor duizend gasten, Baaij Catering geeft een bijzondere 'personal touch' aan uw feest.
 

Onze buffetten zijn ook geschikt voor kleinere gezelschappen die lekker en gemakkelijk willen eten. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, of een feestje met vrienden bij u thuis? Verwen ze eens met diverse lekkernijen van ons buffet, altijd een succes!


Hart 50

MET PASSIE

 

 

Stropdas 50

FORMEEL EN INFORMEEL 

Check 50

FLEXIBEL

 

 

Handen twee

GASTVRIJ  

 

Catering 50

UITMUNTENDE CATERING

 

 

Sterren 5

KWALITATIEF HOOGSTAAND

 

 

Ad trans

Ad Baaij

BAAIJ - CATERING

Kanaalstraat 57

2161 JC Lisse

Algemeen: 0252-413475

Direct contact met Ad Baaij

Ad Baaij: 06-52095688

Facebook zwart 2

Webdesign by Keurweb.nl