Als het iets lekkerder mag zijn..

Om het aanbod van Baaij Catering compleet te maken, kunnen wij ook al uw dranken verzorgen. Diverse frisdranken, wijnen en bier, maar ook een koffiezetapparaat of koffiecontainer kunnen wij voor u neerzetten. Bovendien kunnen we ook uw eigen biertap regelen.

Wijnen

Er zijn veel verschillende soorten wijnen. Een smaak is persoonlijk. Naast onze huiswijnen kunnen wij samen met Noordman Wijnimport uit Leiden u adviseren over de verschillende wijnen. Bij elk soort gerecht kunnen wij een passende wijn aanbieden.

Wij factureren de dranken op basis van nacalculatie waarbij u dus alleen de werkelijk gebruikte dranken betaalt.

 

Wijnen v.a.
Krat bier
Heineken vat 20 liter
Diverse frisdranken en sappen  1.5 liter

Alles gekoeld te leveren eventueel met koeling.

IS UW INTERESSE GEWEKT? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM UW WENSEN TE BESPREKEN!

Wij zien het als een uitdaging om uw exclusieve persoonlijke wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Heeft u interesse in één van onze arragementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kunt u doen door contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. 

 

 

 

BAAIJ CATERING VOOR AL UW CULINAIRE HOOGTEPUNTEN

Wij zijn voor u de cateringspecialist in zowel organisatie als de verzorging van alle privé en zakelijke evenementen op locatie. Wat u ook wenst, een romantisch samenzijn in een kleine kring of een zakelijk ontvangst voor duizend gasten, Baaij Catering geeft een bijzondere 'personal touch' aan uw feest.
 

Onze buffetten zijn ook geschikt voor kleinere gezelschappen die lekker en gemakkelijk willen eten. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, of een feestje met vrienden bij u thuis? Verwen ze eens met diverse lekkernijen van ons buffet, altijd een succes!


Hart 50

MET PASSIE

 

 

Stropdas 50

FORMEEL EN INFORMEEL 

Check 50

FLEXIBEL

 

 

Handen twee

GASTVRIJ  

 

Catering 50

UITMUNTENDE CATERING

 

 

Sterren 5

KWALITATIEF HOOGSTAAND

 

 

Ad trans

Ad Baaij

BAAIJ - CATERING

Kanaalstraat 57

2161 JC Lisse

Algemeen: 0252-413475

Direct contact met Ad Baaij

Ad Baaij: 06-52095688

Facebook zwart 2

Webdesign by Keurweb.nl